bantal busuk ooh, korang ada?


salam semua, ini hari aku mahu buat entry special untuk baby aku...hahaha.my babiy was my bantal busuk!hehehe.bantal ni aku dah sayang lama sangat dah,kalau tak silap masa dajah 5 ke dajah 6 tah.tak ingat sangat.tapi bantal ni lah teman aku todur tiap kali aku mula mengantuk.bantal ni jugaklah boleh buat aku lena cepat.aku boleh tinggalkan apa je bila aku dah peluk dia.hihihi.dan kalau boleh aku tak sanggup nak berpisah dengan bantal ni walau dipaksa.hahaha.aku tak mungkin akan buang bantal ni.sebab bantal ni banyak kenangan aku.sesiapa je dekat dengan dia,mula la tutup hidung,padahal wangi gilaaaa kot!hahaha.


selain tu bantlal ni jugak lah yang aku dok usung ke kolej unikop dulu, puas kene bahan,tapi aku tak peduli.akhirnya warga 14-G boleh terima kot kehadiran bantal tu.lalala.dan juga bantal ini mengiringi aku ke politeknik port dickson selama 3 tahun.berpindah blok hostel pon, bantal ni tetap ada.ke rumah sewa pon aku bawak.lalala.bantal ni ada beg khas,kadang-kadang blk kl weekend pon aku usung kalau rasa nak bawak dia balik 'kampung' dia.hahaha.


walaupun bantal ni kekabunya semakin 'penyek' kempis dan sebagainya, aku tetap sayang dia.aku nak beli kekabu nak masukkan dalam sarungnya kasi padat balik.wawawa.walaupun sarungnya dah kuning gilaaaa aku xkan basuh!lalala.


tapi dulu,pernah jugak kene basuh masa kat kolej.tak ingat lah sapa punya kerja g basuh,tapi baunya tetap tak hilang,siap jemur tengah panas lagik.hahaha.depe pernah sorok kan bantal ni dalam almari lah.hahah.dengki kan tengok bantal aku comel.heeee.masa kat poli bantal tu dibawak lari satu blok, hambik kau, menjerit aku satu blok tengok baby aku kene bawak lari.wakaka.


itulah al-kisah baby aku.mungkin aku akan hanya simpan dia bila aku dah kawin kot.hihihi.buat masa ni,sorry aku takkan tinggalkan dia :)
korang pulak camane,ada tak bantal busuk macam aku? ^^


4 says:

Munira said...

hahaha...akak x de bantal busuk tapi igt masa kt kolej dulu kitaorg tulis nama kat bantal masa last day kt kolej.kira buat kenangan laa...samapi sekarang bantal tue ada lagi tp simpan kt rumah mak!hehehe...

firna said...

bantai bucuk...dulu saya pun ader tapi dah kene buang..huhuhu...sedey.

adriana said...

bantal peluk kekabu dah pecah dan teburai...hehehe

adriana said...

bantal peluk kekabu dan pecah dan teburai....heheheh