kisah orang kaya


malam ini dengan secara bengangnya aku nak berkongsi cerita tentang seorang pakcik.pakcik ni dah rasa kaya sangat agaknya.alamak aih pakcik pakcik,aku rasa kau ni silap tempatlah.dunia ni sementara jek tak perlulah nk bangga dengan kekayaan kau yang ala kadar je tuh.

begini ceritanya.pada suatu petang selepas ku berpeluhan selepas jogging lalu ku berlari ke 7-eleven.untuk membeli sebotol mineral sejuk,menghilangkan dahaga kununyaaaa.HAHAH.selepas aku ambik sebotol mineral tu aku pun pergi kat kaunter.satu kaunter jek bukak.sedang ada seorang customer lain tgh bayar,so aku pon beratur lah belakang customer tu.sekali datang pakcik poyo nih.

bersama empat tin hundred plussss,dia merempuh aku dengan pantasnya dan dia berkata.
"tepi sikit dik,pakcik bayar dulu pakcik nak cepat nih.pakcik beli 4 tin,awak beli mineral je kan"
wahhhh!selamberrrrrr badak kau jek pakcik,no mannersss betul.kot ye nk cepat,ckp lah elok2,aku boleh bagi ape.aku taklah kejam.tapi cara kau yg berlagak nak mampos buat aku angin jerk.lalu pakcik poyo tu pun bayarlah air tin dia yang bukanlah mahal sangat.jalan cam kura-kura jugak,kata nak cepat....

dan lagi satu part aku tak suka dengan pakcik ni.dia boleh toleh kat aku siap tanya,"dik straw kat mane?"ape bangangggg kau ni pakcik,depan mata tu ah strawww!ingat aku kerja sini ker?*cakap dalam hati jekkk.

dan misi membalas dendam.aku pun melilau mencari kemana dia pergi.nampak dah kereta mangsa!yeshhh,ok kau pakai estima.ingat kaya sangat lah kau?hebat sangat lah kau?fine!HAHAHA.dengan bangganya aku berdiri depan kereta dia,bagi menyusahkan dia untuk keluar parking dan disamping usaha untu melambatkan urusan beliau.punya lama aku berlakon tengah cakap on the phone nk kenekan kau punya pasal la pakcik!

selang 5-10 minit baru aku chowww!puassss hati aku!lain kali ingat sikit,kau buat aku sekarang,esok lusa anak kau kene lagi teruk tahu lah kau!


2 says:

= d = said...

ish..
teruk nye pakcik tu..
potong2 line lagi..

dyna iskandar said...

padan muka kan dah kene balik :D