nombor satu di carta dan hatiku!

entry ni saja aku nak post share kan kebanggaan aku kat team kesayangan aku.
maklumlah dua-dua tengah menerajui liga masing2.
jadi saja nak berbangga dengan mereka,
bukan taksub ke ape,
cuma menyokonggg mereka dari jauh.

tahniah yer SELANGOR FC :)


tengokkk ini carta,amacam?top top top!teruskan selangor! :)


dan juga buat manchester united,
tak lupa kepada bro hernandez aka chicarito! *mcm dah lama kenal pulakkk.
apa-apa pun kemenangan tipis semalam juga telah menambah mata menjarakkan kedudukan dari pencabar terdekat CHELshiiittt!
*sorry yer para penyokong chelsea,i hate blues.setakat arsenal ke liverpool ke aku masih suka.
tapi lau CHELshiittt je,sorry blah blah blah!



nampakk tak jarak mata tuh?banyak kan?HAHA.*gelakkk bangga!.







sumber gambar dari : selangor fc & manchester united.com

5 says:

fendy said...

alamak,penyokong mu ke? :p
susah nak geng ni,huhu

dyna iskandar said...

HAHA. bak kata amir "i'm sorry" :D
glory glory man united!

tokwan muda said...

hahaha...kite musuh ketat=p from penykg terengganu n chelsea...heheh

dyna iskandar said...

HAHA.mari teruskan menyokong pasukan kita dan dan dan terus menjadi kwn blogger :D

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

i hate blues also...bencik!