kereta aku kerrrrr???

mari mari readers baca,kisah salah kereta...hahaha.saja nk berkongsi sedikit kisah lucu yang berlaku semalam (rabu) pd jam 8.45 lebih kurang,agaknyaaaa kot....

semasa di parking,kami mengusik2 kereta viva lain sebab ada 'P' sign.saja jek ckp2.xde bahan apa pon.hahaha.maaf yer saya bukan menghina kereta bertanda 'P'.saja gelak2 jer.adoi.

dan aku sedang seronok bergurau bersama keqnakuu,kami berhenti di sebuah kereta viva biru.dan dengan bangganyaa aku nk tekan alarm.

tiba-tiba aku terperasan kt kereta tuh kotor gle ah body dia,aku rasa pelik pasal aku rasa kereta aku br jek basuh.dan keqna plak terperasan sign 'P' kat blakang kereta.dalam hati ini terdetik,bila aku ada tampal P??rasa mcm tak jer...

sekali aku terpandang binatang octopus dalam kereta tuh,dan plat kereta tuh WTG..!woihhh!bukan kereta aku lerrrr keqnaaa!hihihhi.

malu punya pasal lari cari WUR jugakkk.kih3.adoyai,tulah akibat membahan dan gurau tak igt dunia,kan dah salah kereta! :P

p/s: nasib baik aku tak tekan alarm,kalau x ape jadi agaknyaa?hahaha.
maaf kepada pemilik viva biru metallic WTG itu.kami tak perasan lol!

3 says:

comeliness_zaty said...

ak lak, ak xbhn kete sspe lah. tp pas dah bli brg, nk g kt kete, ttbe pelik. ak nye alarm kete da rosak. so gne kunci jela. pastu ttbe2 xley bkk. ah suda, apsal lak ni kn. ak ni mne igt no plat. last2 ak tgk kete kelisa yg sderet tu ade ag x. tgk2 ade. ah suda, mmpos! kete spe lah ak godek2 ni.haha..seb bek xd org nmpk.

FARADYNA ISKANDAR said...

woahhh ko lagik best kan,dah siap godek pintu dah :D

nn said...

hehe. pernah juga tersalah kereta. siap dah bukak pintu. terkejut tengok ada orang2 yang tak dikenali dalam kereta. bukan setakat salah nombot plet, jenis kereta pun lain. hahaha