Manchester United



entry hari ni aku buat untuk berkongsi lirik lagu anthem MAN U,
disebabkan man u berjaya membenam schalke FC pg tadi,
maka bolehlah lagu road to wembley berkumandang dengan gahnya,
ayuhhh hayati.
*cissss poyo gilaaaa kau nih.HAHA

anda boleh refer kejayaan barisan sir alex di sini.

anda juga boleh tonton highlight game mlm td kt video bwh ni ;)
SUMBER:youtube.


10 says:

Momok Nadim said...

yes!!..tak sabar nk tunggu perlawanan dengan barcelona after dis..:)

FARADYNA ISKANDAR said...

yeahhhh yeahhh,harap2 ada miracle lah menang 1-0 pon jadilah.lalala

♥ Mrs.Eady ♥ said...

yess..i like mu!

FARADYNA ISKANDAR said...

yeahhhh,man u the best! ;)

neslO_ais said...

ey katne nak beli lg baju barca eh?? erkk tersalah tanye plak..hee

FARADYNA ISKANDAR said...

hello encik neslo,sy tak bukak kedai jersi lg lolz. =D

adib syazwan said...

yeah!glory2 man united!ni da pukul 3.50 ptg...baru bagun coz tgok match ni semalam!xsia2 g tgok!4-1 tu...hoho

FARADYNA ISKANDAR said...

yeah memang tak sia-sia kan.membaham schalke FC.oyeahh!pasni final lagi tak payah tidur lerrrr.:))

Izyan Masri said...

AWW.PEMINAT MAN U RUPANYA.SEP SIKIT:D

FARADYNA ISKANDAR said...

HEHEHE.gimme fiveeee! :)